Over Ohana

Mijn naam is Maryse de Boer en ik ben de oprichter van de praktijk Ohana PMT. Ik woon in Gorinchem samen met mijn twee kinderen. Van jongs af aan ben ik heel actief en altijd bezig met bewegen, sporten en geïnteresseerd in de werking van het lichaam. In de moeilijke periodes van mijn jeugd heb ik zelf ervaren hoe bewegen en in actie komen me geholpen hebben om me fijner te voelen. Dus dat ik iets met bewegen wilde doen voelde voor mij heel vertrouwd.

Zo ben ik in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en hun gezinnen binnen verschillende kleine en grote instellingen. Ook heb ik met volwassenen gewerkt binnen de forensische psychiatrie en binnen de SGGZ.

In mijn werk staat de relatie met het kind, de jongere of het gezin voorop. Als we met elkaar aan de slag gaan is het belangrijk dat er vertrouwen is in elkaar, zodat de oefeningen die we met elkaar doen goed aansluiten bij de doelen die het kind, het gezin of de volwassene graag wilt bereiken. Ik werk vanuit ieders kwaliteiten en krachten en het is belangrijk dat we plezier en lol hebben met elkaar.

Om de kwaliteit van geleverde zorg te waarborgen ben ik aangesloten bij de volgende beroepsgroepen:  

Samenwerkingen

Ik werk nauw samen met Euthopia, centrum voor systeemtherapie, opleiding en supervisie. Deze praktijk is gevestigd in Breda.

What's in the name

De naam Ohana komt van het Hawaïaanse woord voor ‘familie’. Maar het betekent meer dan dat. Ohana staat voor alle waardevolle relaties die je met anderen om je heen ervaart. Daarin draait het om verbinding en samenwerking. Bij Ohana PMT gaat het om verbinding door bewegen. En bij Ohana PMT vinden we het erg belangrijk om goed samen te werken met ouders, familie, scholen en professionals rond het kind of de jongere.